Stefania risipa alimentara p2

Utilizarea rațională a alimentelor. Cum să evităm risipa

Majoritatea oamenilor nu își dau seama câtă mâncare aruncă în fiecare zi – de la resturi nemâncate la produse stricate până la părți de fructe și legume care ar putea fi consumate sau reutilizate.

Prevenirea risipei alimentelor este una dintre cele mai simple și mai puternice acțiuni pe care le puteți lua pentru a economisi bani și pentru a reduce amprenta schimbărilor climatice prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră (GES) și conservarea resurselor naturale.

Stefania reciclare p2

Implică-te în protejarea planetei! Reciclează!

Reciclarea este una dintre cele mai simple și mai productive moduri prin care putem contribui la transformarea planetei într-un loc mai bun. Deși poate părea copleșitor la început, reciclarea este ușoară și nu este greu să o facem  parte din rutina noastră obișnuită.

Stefania economisire apa p2

Cum putem economisi apă la locul de muncă

Munca este probabil locul în care vă petreceți cea mai mare parte a timpului când nu sunteți  acasă, oferindu-vă cea mai mare oportunitate de a reduce. În plus, dacă dețineți afacerea dvs. sau faceți parte din conducerea companiei, vă aflați într-o poziție unică pentru a face schimbări mai mari la locul de muncă, care au un impact tangibil.