MicrosoftTeams-image

Miercuri, 8 februarie, eveniment OCDE: Tranziția de la educație la piața muncii

Tranziția de la educație la piața muncii reprezintă un pas important pentru orice student sau absolvent de studii superioare. În contextul actual, tinerii aflați la început de carieră se confruntă cu multiple provocări în obținerea primului job, începând cu lipsa experienței, cerințe diversificate ale angajatorilor și, nu în ultimul rând, o piață a muncii ce evoluează rapid, cu transformări profunde în ultimii ani, precum digitalizarea accelerată, tranziția ecologică și îmbătrânirea populației.

Planuri cariera P2 ianuarie 2023

Un nou an, noi planuri pentru cariera ta

Fiecare început de an vine cu noi planuri și obiective și cu siguranță cariera ta se află printre acestea.

Stabilirea unor noi obiective reprezintă o modalitate de a privi cu optimism spre noul an, însă cea mai mare provocare este ca acestea să nu rămână doar la stadiul de planuri.

Când vine vorba despre carieră, îți recomandăm să îți stabilești niște obiective realiste, pe care să le poți îndeplini și care să te ajute să îți consolidezi drumul pe care l-ai ales.

Studiu de piață pentru atribuirea contractului de Servicii de orientare și consiliere profesională, cod CPV 79998000-6 – Servicii de consiliere profesională (coaching).

Studiu de piață: CORPUL EXPERȚILOR CONTABILI ȘI CONTABILILOR AUTORIZAȚI DIN ROMÂNIA, Lider în cadrul proiectului „ACCES – facilitarea accesului către profesiile contabile prin crearea unui sistem funcțional de stagii de practică – Pilonul II”, Cod SMIS 133422, realizează studiul de piață pentru atribuirea contractului de Servicii de orientare și consiliere profesională, cod CPV 79998000-6 – Servicii de consiliere profesională (coaching).